ON LINE ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Ελληνικά English
Υπηρεσίες
Εγγραφή »
Όνομα χρήστη
Κωδικός
Υπενθύμιση κωδικού »
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ - ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ
ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ
ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΕΡΙΩΝ
ΚΑΤΑΙΟΝΙΣΜΟΣ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΔΥΚΤΙΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ - ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 
Οι Υπηρεσίες μας

Η ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΟΥΔΗ είναι σε θέση να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Πυροπροστασίας. Η στρατηγική μας στην αντιμετώπιση μιας πυρκαγιάς βασίζεται στην Πρόληψη, την έγκαιρη Ανίχνευση, την Καταπολέμηση και εν τέλει το σωστό σχεδιασμό για την Εκκένωση και Διαφυγή από αυτή. Με τη συνεργασία σας, αξιολογούμε τους κινδύνους και σας προσφέρουμε την πιο αξιόπιστη λύση Πυρασφάλειας, χωρίς κενά και παραλείψεις. Με μία εταιρεία να φροντίζει το σύνολο της  Πυροπροστασίας των εγκαταστάσεων σας εξασφαλίζετε την ασφάλειά σας εύκολα και υπεύθυνα.

Υπηρεσία Μελετών & Εκπαίδευσης


Η ελαχιστοποίηση του κινδύνου να ξεσπάσει πυρκαγιά είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα στη σχεδίαση και μελέτη μέτρων Ενεργητικής και Παθητικής Πυροπροστασίας, καθώς είναι και απαραίτητη δέσμευση της εγχώριας και διεθνούς νομοθεσίας. Υπεύθυνη σύνταξη Μελέτης Πυρασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων απλών συμβουλών, και Εκπαίδευση του Προσωπικού, μπορεί να έχουν θετικό αντίκτυπο στη μείωση του κινδύνου πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα προσφέρουμε:
 • Σύνταξη Μελετών – Ανανέωση Πιστοποιητικών - Τήρηση Βιβλίων Πυρασφάλειας
  Η εταιρία προσφέρει, σύμφωνα με τη Νομοθεσία Πυροπροστασίας, υπηρεσίες σύνταξης Μελετών Ενεργητικής και Παθητικής Πυρασφάλειας, Ανανέωση Πιστοποιητικών και υπογράφει Βιβλία Ελέγχου και Συντήρησης μέσων Ενεργητικής Πυροπροστασίας κάθε είδους εγκαταστάσεων όπως Βιομηχανίες, Αποθηκευτικούς Χώρους, Εμπορικά Κέντρα, Ξενοδοχεία, Χώρους Συνάθροισης Κοινού, Πρατήρια Καυσίμων, Νοσοκομεία, Τράπεζες, Καταστήματα, Κατοικίες κ.α.

   
 • Υπηρεσίες εκπαίδευσης προσωπικού
  Η εταιρία παρέχει ένα πλήρες και κατανοητό πρόγραμμα Εκπαίδευσης Προσωπικού για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις. Σε αυτό το πρόγραμμα λαμβάνουν μέρος από το απλό προσωπικό έως και έμπειροι Υπεύθυνοι Ασφαλείας. Σκοπός του προγράμματος είναι μέσα από τη προσομοίωση κατάστασης κίνδυνου η σωστή και η οργανωμένη συμπεριφορά των εργαζομένων, καθώς και η χρήση κάποιων μέσων Πυρόσβεσης και Πυρασφάλειας.

Συντήρηση & Υποστήριξη Συστημάτων Πυρανίχνευσης

Τα Συστήματα Ανίχνευσης Πυρκαγιάς παρέχουν την όσον δυνατόν συντομότερη ειδοποίηση στην αρχή μιας κατάστασης εκτάκτου ανάγκης. Αυτό σημαίνει ότι τα Συστήματα Ανίχνευσης είναι απολύτως απαραίτητα, αφού η έγκαιρη προειδοποίηση και εξοικονόμηση έστω και δευτερολέπτων εξυπηρετούν σημαντικά στη γρήγορη αντίδραση για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς και στην Άμεση Εκκένωση των εγκαταστάσεων.
 • Σχεδιασμός & Εγκατάσταση Πυρανίχνευσης
  Στην ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΟΥΔΗ μπορούμε να σχεδιάσουμε, προμηθεύσουμε και εγκαταστήσουμε για σας τα πιο εξελιγμένα και ποιοτικά προϊόντα Συστημάτων Ανίχνευσης Πυρκαγιάς που διαθέτουμε.
 • Σύμβαση Συντήρησης Συστημάτων Πυρανίχνευσης
  Η Σύμβαση Συντήρησης Συστημάτων είναι πραγματικά η πιο οικονομική και υπεύθυνη λύση στη διατήρηση του Συστήματος Πυρανίχνευσης σας σε ορθή λειτουργία έτοιμο για χρήση. ‘Ψεύτικοι’ συναγερμοί και συστήματα που έχουν αφεθεί στη μοίρα τους είναι σύνηθες φαινόμενο. Κάτι που είναι πολύ επικίνδυνο, αν αναλογιστούμε πραγματικά τις ζημιές που μπορεί να επιφέρει.
Γιατί χρειάζομαι Σύμβαση Συντήρησης Συστημάτων Πυρανίχνευσης;

Σιγουριά
Θα διασφαλίσετε ότι τα Συστήματα Ανίχνευσης και Ειδοποίησης Πυρκαγιάς είναι σε πλήρη ετοιμότητα 24 ώρες την ημέρα αντιδρώντας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο ειδοποιώντας προσωπικό και επισκέπτες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Εξοικονόμηση Χρημάτων
Η τακτική συντήρηση θα εξασφαλίσει επίσης τη μέγιστη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων που θα έχει ως αποτέλεσμα το χαμηλότερο κόστος συντήρησης του συστήματος. Θα κερδίσετε επίσης χρήματα με την αποφυγή βλαβών και επισκέψεις ωρομίσθιων τεχνικών.

Συμμόρφωση
Με Νομοθεσία Πυροπροστασίας, τις Απαιτήσεις της Ασφαλιστικής σας εταιρείας και τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ελαχιστοποίηση Ψευδών Συναγερμών
Μειώστε τον κίνδυνο των λανθασμένων συναγερμών, οι οποίοι μπορεί να σας κοστίζουν χρήματα και να διαταράσσουν την εργασία σας, καθώς και να απασχολούν τις υπηρεσίες ασφαλείας χωρίς να υπάρχει όντως έκτακτη ανάγκη.


Συντήρηση & Αναγόμωση ΠυροσβεστήρωνΗ ΑΦΟΙ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ως Αναγνωρισμένη Εταιρία περιοδικού ελέγχου, συντήρησης και αναγόμωσης μπορεί να συντηρήσει όλους τους τύπους πυροσβεστήρων καθώς σας προμηθεύει και με πυροσβεστήρες προσωρινής χρήσης μέχρι το πέρας των εργασιών για να μη μείνετε ούτε λεπτό απροστάτευτοι.
 • Ετήσια Συντήρηση – Αναγόμωση
  Η τιμή προκύπτει από το άθροισμα του κόστους ετήσιας Συντήρησης για κάθε έναν πυροσβεστήρα ή το κόστος της 5ετούς Αναγόμωσης του, όταν επιβάλεται. Επιπλέον χρέωση προκύπτει από αλλαγή εξαρτημάτων (μόνο όταν είναι αναγκαίο λόγω σημαντικής φθοράς) ή από επαναπλήρωση υλικού λόγω χρήσης του πυροσβεστήρα. Όλες οι εργασίες που εκτελούνται συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση 12μηνης καλής λειτουργίας, πιστοποιητικά και όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα.

   
 • Σύμβαση Ετήσιας Συντήρησης – Αναγόμωσης
  Η τιμή προκύπτει από το σύνολο των πυροσβεστήρων και από τα έτη που καλύπτει η σύμβαση. Η χρονική διάρκεια της Σύμβασης Ετήσιας Συντήρησης – Αναγόμωσης καθορίζεται από εσάς και ισχύει για 2 έως 10 χρόνια με την τιμή να περιλαμβάνει την ετήσια Συντήρηση, την 5ετή Αναγόμωση, την αλλαγή εξαρτημάτων, όπου κριθεί απαραίτητο, και την προμήθεια νέων πυροσβεστήρων σε περίπτωση λήξης, καθώς και το κόστος απόσυρσης των παλιών σας. Όλες οι εργασίες που εκτελούνται συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση 12μήνης καλής λειτουργίας, πιστοποιητικά και όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα.

   
 • Σύμβαση Ενοικίασης & Συντήρησης Πυροσβεστήρων
  Αν δεν έχετε δικούς σας πυροσβεστήρες, με τη Σύμβαση Ενοικίασης & Συντήρησης Πυροσβεστήρων, η εταιρία μας σας παρέχει όσους και ό,τι τύπου πυροσβεστήρες χρειάζονται οι εγκαταστάσεις σας καλύπτοντας και την ετήσια Συντήρηση – Αναγόμωση τους με όλα τα έξοδα σε ένα πακέτο. Διαλέξτε εσείς την χρονική διάρκεια της σύμβασης που σας ταιριάζει καλύτερα από 2 έως 10 χρόνια. Όλες οι εργασίες που εκτελούνται συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση 12μήνης καλής λειτουργίας, πιστοποιητικά και όλα τα απαραίτητα νομικά έγγραφα.
Αφοι Μαυρουδή
Πυροσβεστικός Εξοπλισμός
Λεωφ. Συγγρού 250, Αθήνα
Τ. 210 9580088
F. 210 9580033
E. info@afoimavroudi.gr
Θα μας βρείτε Google map Facebook